Trädvård / beskärning

trädvård, beskärning, arborist, beskära träd, Olivia eggen, beskära träd Skaraborg, beskära träd Karlsborg, beskära träd Skövde, beskärning skaraborg,
Underhållsbeskärning hos privatkund, Karlsborg

Toppkvalitativ trädvård!

Det finns olika trädvårdsåtgärder man kan behöva och vilja sätta in beroende på trädets skick, kondition och övriga önskemål. För oss som proffesionella arborister är det emellertid viktigt att lämna träden vi jobbat i vackra, säkra och med dem bästa förutsättningarna för att leva i många år framöver. Vi hjälper till med bedömning och beskärning för stora som små kunder. Nedan följer ett par exempel på olika trädvårdsinsatser som vi utför!

Underhållsbeskärning

Vid den här typen av beskärning fokuserar vi på en allmän genomgång och rensning av trädkronan från döda, olämpligt växande och skadade grenar. Detta för att få en städad och snygg trädkrona som också innebär att mindre skräp trillar ner från trädet. I samband med denna beskärning utförs också en besiktning för att du som kund ska få en uppfattning om trädets skick och kondition.
trädvård, beskärning, arborist Saltsjöbaden, arborist nacka, arborist Stockholm, arborist Skaraborg, arborist Karlsborg, arborist Skövde, arborist Motala, arborist Hjo, arborist Askersund, arborist örebro
Beskärning av ek för Saltsjöbadens Golfklubb, Stockholm.
Olivia Eggen Trädtjänster, arborist, trädvård, trädvård Skaraborg, beskära träd Skaraborg, trädvård Stockholm, arborist Skövde, arborist Askersund, arborist Motala
Beskärning hos privatkund, Karlsborg

Säkerhetsbeskärning

Känner du dig orolig för att grenar ska gå av eller trilla ned från ditt träd? Då kan vi göra en så kallad säkerhetsbeskärning; borttagning av större döda grenar och avlastning av svaga och tunga grenar. Detta för att undvika fällning och istället skapa en trädmiljö som känns trygg och säker nu och framöver.

Utrymmesbeskärning

Har ditt träd börjat växa in i eller för nära tak, fasad, belysning eller dylikt? Vi kan ta bort och reducera grenar för att ge mer utrymme. Vi kan även beskära för att förbättra ljusförhållanden och öka sikt. 

Stockholm, Kungsträdgården beskärning av körsbärsträden som UE.
fruktträdsbeskärning, beskärning, fruktträd Skaraborg, fruktträdsbeskärning Skaraborg, fruktträdsbeskärning Karlsborg, fruktträdsbeskärning Tibro, fruktträdsbeskärning Skövde, fruktträdsbeskärning Askersund

Fruktträd

Vår ambition är att skapa både vackra och välmående fruktträd med god skörd. Beskärningsmetod och tidpunkt på året anpassas efter typ av fruktträd, ålder och skick. Kontakta oss för att få en professionell fruktträdsbeskärning utförd och om det kanske till och med är så att du är sugen på att plantera ett nytt litet fruktträd i din trädgård!

Häckklippning

Anlita oss för att klippa häck och buskar för ett snyggt resultat och formintryck av din trädgård. Vi ordnar bortforsling och  jobbar nästan ljudlöst med våra batteridrivna redskap. Hade vi inte lämnat så snygga häckar och buskar efter oss hade du knappt märkt att vi varit där! 

häckklippning Karlsborg, häckklippning Skaraborg, häckklippning Tibro, buskklippning, trädgård, Olivia eggen